Overview

Casa economica 4 camere 3 bai comuna Berceni 375 mp teren

Un ansamblu rezidential gandit pentru tineri cu un concept de viata sanatos, relaxant si economic.
Folosind materiale prietenoase cu mediul si cu calitati deosebite, am reusit sa imbinam un model frumos mediteraneean adaptat conditiilor noastre de mediu si temperatura, respectand suprafetele vitrate mari din proiect.

Caramida Porotherme, izolata cu un polistiren de 15 cm executie realizata cu adeziv de calitate, este finisata exterior cu tencuiala decorativa cu silicon si granulatie 2 mm .

Tamplaria Salamander, tripan - 5 camere asigura un flux corect caldura -rece, pe intregul an.

Incalzirea prin pardoseala , realizata cu ajutorul echipamentelor preluate de la unul dintre cei mai buni dealeri din domeniul instalatiilor de profil Black Sea, in combinatie cu centrala prin condensatie va asigura o economie de aproximativ 30% fata de incalzirea traditionala cu calorifere.

Etajul are placa de beton armat turnat peste, hidroizolatie si polistiren de 10 cm ceea ce ofera o intrerupere corecta termica care asigura un ambient asemantor zonei de parter si pe etaj.

Pentru partea de canalizare proprie instalatie de fosa ecologica cu un drenaj de aproximativ 15 m, asigura constant necesarul pentru 5 persoane, intretinerea ei fiind in jurul sumei de 50 Euro/ la un interval de 18 luni.
Apa este adusa la suprafata prin sistem forat la 17 m adancime, filtre corespunzatoare, care asigura acelasi confort de apa curenta.

Detaliile executiei se pot observa in cadrul vizionarilor prin comparatie cu casele existente pe piata imobiliara actuala. Finisajele sunt in limita unui buget mediu si va asigura o personalizare a casei.
Pentru noi, echipa Vertical, o casa la cheie inseamna confort atat in casa cat si in exterior, astfel ca oferim atentie tuturor detaliilor - curte amenajata cu pamant de calitate , alei pavate cu pavaj de calitate, acces la un dispozitiv de apa pentru irigare gradina, aerisire zona de beci, iluminat exterior cu led si pe senzori, cablare casa sistem alarma si supraveghere video.
Toate aceste aspecte va demonstreaza ca ne-am gandit in permanenta la confortul optim al familiei dumneavoastra .
Acceptam orice forma de achizitie ( credit, cash) si va putem asigura prin consultantii nostri cea mai buna oferta bancara de pe piata personalizata.
Va oferim poze de pe intregul status al cladirii din diverse etape de constructie importante care sa va deminstreze profesionalismul cu care am tratat constructia acestui ansamblu.
Si nu in ultimul rand, trebuie sa stiti ca un precontract semnat acesta va va asigura un TVA reglementat de 5 %,!
Vizionari si detalii
0766.959.606 Nicoleta

  • Location Comuna Berceni, Ilfov
  • MobilatNemobilat
  • An Constructie2022
  • CompartimentareDecomandat