Overview

Casa parter pod 3 camere 2 bai comuna Berceni 315 mp

De ce sa alegeti comuna Berceni?!

Pentru toate avantajele pe care le ofera in ultima perioada, pentru investitiile in toate sectoarele si pentru proiectele in parteneriat cu primaria sectorului 4, care au dat o directie urbana localitatii.
Pentru faptul ca in aceasta zona, natura a fost darnica si ne ofera o salba de lacuri ce inconjoara localitatea, cu zone deosebite de promenada si relax.

Metroul a devenit in ultima perioada un subiect atractiv, statia de metrou Tudor Arghezi aflandu-se la 3.5 km de centrul comunei. In acest moment exista in lucru un studiu de fezabilitate care cauta solutia tehnica cea mai potrivita pentru extinderea retelei.

Casa este pozitionata intr-o zona aerisita a comunei cu regim de inaltime mic, parter- parter+ 1, strazi amenajate cu piatra, stalpi de electricitate.
Compartimentata in 2 dormitoare, 2 bai, living -bucatarie, camara si cu scara retractabila care confera o zona inedita de depozitare. Spatiul inalt permite amenajarea in cel putin 2 dormitoare si 1 baie, in functie de modificarea nevoilor familiei tale.
Va suntem aproape in luarea deciziilor imobiliare, financiare si gasirea casei potrivite.
0766.959.606 Nicoleta

  • Location Comuna Berceni, Ilfov
  • MobilatNemobilat
  • An Constructie2022
  • CompartimentareDecomandat