Overview

Casa Superba 3 camere 2 bai Curent Apa Comuna Berceni

Spatiul util generos si confortul se regasesc in descrierea acestei case , superba, in zona de intrare Comuna Berceni , cu o suprafata desfasurata de 105mp., structurata pe doua niveluri P+P, edificata in 2022 pe un teren in suprafata de 321mp.

 

 

Parterul este compartimentat cu: 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie inchisa, baie , living cu iesire pe terasa, camera tehnica depozitare.

Curtea casei este una frumoasa, unde viitorii proprietari isi pot amenaja spatiul cu plante, flori, copaci, balansoar, loc de joaca pentru copii, care sa ii confere gradinii un spatiu de poveste pentru a profita cat mai mult de natura.

Datorita pozitiei sale si a imprejurimilor accesul este facil catre punctele de interes ale localitatii: transport in comun, supermarketuri, scoli de stat si private, gradinite private si de stat, farmacii, locuri de joaca pentru copii.

 

Utilitatile de care beneficiata aceasta proprietate sunt: curent electric, apa (put forat), canalizare (fosa septica).

Casa va fi predata finisata la cheie: centrala, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, geamuri termopan, acoperis tabla, izolatie cu polistiren la fatada.

In acest moment casa este finalizata !

 

 

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie: o784.74.74.7o Gabriela Rusu

  • Location Comuna Berceni, Ilfov
  • MobilatNemobilat
  • An Constructie2022