Overview

Super Oferta Proiect inedit casa garaj curte terasa Comuna Berceni

VERTICAL IMOB va intimpina cu cea mai buna oferta existenta de pe piata imobiliara din zona sudului a Capitalei, intr o adevarata oaza de liniste, un loc de relaxare intr-o superba zona verde, toate acestea la pachet cu o Vila extrem de frumoasa, amplasata in Comuna Berceni Str Primaverii!

 

 

Construita in anul 2021, Vila este structurata astfel: parter unde se gasesc superbul living, bucatarie, baie cu cabina de dus, dormitor, camera pt depozitare, garaj si uscatorie!

 

Etajul este compartimentat exemplar unde putem gasi 3 dormitoare, hol, 2 bai, dressing.

 

Constructia de beton,caramida calitativa folosita si pt compartimentarea peretilor interiori aduce un plus major in ceea ce priveste stabilitatea imobilului si, in special, siguranta dumneavoastra. Finisajele superioare pe care vi le asiguram in totalitate, astfel VILA va fi predata la cheie din toate puctele de vedere!

 

In vecinatatea constructiei avem mijloc de transport in comun pana la Piata Sudului Bucuresti, restaurante, cafenele, gradinita, scoala, parc, drum urban, piata.

 

Asadar, va oferim spre vanzare o vila spatioasa, pe 2 nivele, amplasata intr-o zona verde si cu liniste din belsug, ce beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii sale cardinale perfecte!

 

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, VILA putand fi vazuta in orice zi, cu programare anterioara / PROGRAM VIZIONARI = LUNI - VINERI orele 09 - 17 ; SAMBATA 09 - 14!

 

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie
o784.74.74.7o Gabriela Rusu

 

Mentionez faptul ca VILA respectiva este finisata vizibil calitativ si pregatita sa si primeasca exemplar primii propietari!

 

PRETUL SPECIAL este disponibil in limita stocului 134.000euro !

  • Location Comuna Berceni, Ilfov
  • MobilatNemobilat
  • An Constructie2022