Overview

Vila individuala pasiva cu 4 camere - com. Berceni

Va oferim spre vanzare vila individuala in stil mediteranean cu 4 camere si regim de inaltime P+1.

Proprietatea este amplasata intr-o zona aflata in plina dezvoltare, avand in proximitate doar constructii noi cu acces facil direct din bulevardul principal ce face legatura intre comuna Berceni si Dobreni, la doar 10-15 minute de noua statie de metrou Tudor Arghezi.

In ceea ce priveste amenajarea interioara, aceasta ofera viitorilor proprietari o compartimentare de tip semi-decomandat cu bucatarie inchisa, living, grup sanitar si iesire pe terasa de la nivelul parterului.

Etajul superior este destinat zonei de noapte si a fost compartimentat in 2 dormitoare ce impart o baie comuna cu acces din hol, cat si un dormitor matrimonial ce este deservit de o baie proprie.

Terenul aferent vilei are o suprafata de 375 mp, iar proprietatea se ofera complet finisata si bransata la gaz si electricitate.

In ceea ce priveste partea de constructie si finisaje, aceasta proprietate a beneficiat de materiale calitative printre care amintim:
-incalzire prin pardoseala pe ambele nivele.
-tampalrie PVC cu geam termopan tripan.
-placa de beton peste etaj.
-placare exterioara cu polistiren de 15 CM.
-trotuare pe langa casa de 70 cm, pavate.
-centrala termica in condensare
-Tabla 0,5 gri

Toate aceste aspecte se traduc prin costuri de intretinere mult mai reduse fata de casele normale cu fatade placate cu polistiren de 10cm si incalzire prin intermiediul caloriferelor conventionale.

Va invitam sa vizionam impreuna aceasta proprietate.
Razvan 0784.74.74.51

  • Location Comuna Berceni, Ilfov
  • An Constructie2022
  • CompartimentareSemi-decomandat