Vanzari Terenuri  -  ILFOV BERCENI COMUNA  -  26.500 EURO

Detalii
 • Suprafata
  375 mp
 • Tip teren1
  Intravilan
 • Tip teren2
  Construibil
 • Gaze
  Da
 • Electricitate
  Da
Descriere
Sunteti in cautarea unei investitii sigure si promitatoare? Loturile noastre de vanzare reprezinta o oportunitate excelenta pentru investitori si persoane fizice care isi doresc sa-si construiasca propriul camin sau afacere. Cu o gama diversificata de loturi disponibile, avem ceva pentru fiecare nevoie si buget.
Loturile noastre sunt amplasate in zone accesibile si in curs de dezvoltare. Oferim o varietate de optiuni pentru a va indeplini obiectivele.

Loturile beneficiaza de acces la utilitati esentiale, cum ar fi: gaz, curent si fibra optica. Aceste facilitati principale va ofera confortul si convenienta de care aveti nevoie pentru a va construi visul.

Loturile noastre sunt pregatite pentru dezvoltare imediata sau pot fi pastrate ca investitii pe termen lung, oferindu-va libertatea de a va adapta planurile conform nevoilor si obiectivelor dumneavoastra individuale.

Pretul porneste de la 56e/mp.

Suprafete diferie --> 375mp - 539mp.

0% COMISION

Pentru mai multe informatii si programarea unei vizionari - 0770.935.856 - Eduard Gogorina
Eduard Gogorina
eduardg.vertical@gmail.com
0770 935 856
Pret: 26.500 EURO

Contact

tel.:

 +40767 51 51 61

Str. Scolii nr.2, Berceni, Ilfov

e-mail:

contact@vertical-imob.ro

Despre noi

Ofertele noastre acoperă întreaga zona imobiliară, de la parcele pentru construirea de locuințe, până la case, vile la cheie în zona de sud Berceni – Bucuresti – Ilfov.

Newsletter

Fii la curent cu noutățile noastre:

© 2024 – VERTICAL IMOB. All rights reserved.