Overview

De vanzare casa in Berceni - Ilfov - Bucuresti 

Avem placerea de a va prezenta o casa individuala construită pe un teren in suprafață de 375 mp, situată in comuna Berceni, într-o zona ingrijita și civilizată.
Se spune despre frumusețea naturii că este egalată numai de frumusețea sufletului. Așadar, caracteristicile viitorului proprietar al acestei case sunt clare. În această perioadă am realizat cu toții cât de importantă este legătura omului cu natura, astfel casa ce dispune de curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie.

Aici este locul dumneavoastra! In curte veți putea avea propriul refugiu, unde indiferent de anotimp aceasta va oferi un beneficiu:

- vă puteți bronza ori bălaci vara în piscină, toamna puteți admira frunzele arămii, iar pe timp de iarnă, carei familii nu i-ar plăcea să-și surprindă copiii cu un om de zapadă?
Totodată, primăvara veți asista la o renaștere, cea a naturii, fiind un moment prielnic pentru a vă stabili idealurile pentru anul ce urmează.
Vila este amplasata pe un teren de 375mp, constructia ei este de 87mp (75mp utili), fiind alcatuita din 3 camere si o baie, pentru a va oferi confortul si spatiul necesar unui trai linistit.

Casa se vinde la cheie cu finisaje complete: faianta, gresie, parchet, usi interioare, incalzire in pardoseala , centrala termica, prize, intrerupatoare si obiecte sanitare in bai, bransamente utilitati ( curent electric trifazic, canalizare fosa, put).

  • Status Finalizata
  • LocatieComuna Berceni, Ilfov
  • Vertical Residence 63 camere
  • Suprafata construita87 mp
  • Suprafata lot375 mp
  • Price Range €101k - €109k

Plan

* Click pentru a mari imaginea

Tur video

Locatie

Adresa

Str. Scolii

Berceni, Ilfov, Romania

Transport si puncte de interes

Solicitare

Introdu datele tale mai jos și te va contacta consultantul tău personal!    Pentru orice informatii, ne puteti contacta direct la 0767 51 51 61
    sau ne puteti scrie la  contact@vertical-imob.ro